Има ли напрежение в Левски след действията на Нуно Рейш и Живко Миланов?

След загубата от Лудогорец една от основните теми в Левски са действията на Нуно Рейш, както и думите на Живко Миланов, който определи като "срамно" представянето на отбора. На пресконференция днес Георги Дерменджиев говори за поведението на двамата, слагайки край на спекулациите, особено около португалския защитник.

"Нека не коментираме слухове. Пред всички говорихме с Нуно Рейш. Ако беше за смяната, ще му отиде и заплата, и всичко. Той самият каза, че е реагирал така, защото е играл слабо", каза опитният специалист преди следващия мач на "сините".

Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов не спира с разкритията около клуба от "Георги Аспарухов". Наскоро той коментира трансфера на Мартин...

"С Живко също говорих за неговите изказвания. Не може така да се изказва един играч. Няма как един играч да иска да изглежда така добре в нечии очи.

Ние искаме да изградим отбор с време. Колко време ще ми дадат, това е различно. Но аз с тях говоря като равен с равен и искам те да имат конкретно поведение за изграждането на клуба. Отборът трябва да с стикова. Те трябва да мислят само за играта, защото всичко е спокойно. Не след един мач да си излезем и да си говорим, а на другия мач да сме на другия полюс. Поемам целия ангажимент върху себе си. Знам защо говорим толкова за този мач. Има реалности обаче, с които трябва да се съобразим", категоричен беше Дерменджиев.

Междувременно на "Герена" продължават със селекцията, като в Левски привлякоха поредния нов чужденец (вижте подробности тук).

Още по темата

Please select answer!