Разговор със Спас Русев днес решава бъдещето на Стоянович в Левски


Разговор със Спас Русев днес решава бъдещето на Стоянович в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1589 0

Бъдещето на треньора Славиша Стоянович в Левски съвсем не е определено. Това ще се случи днес, когато сърбинът със словенски паспорт се завръща в София и му предстои да проведе важен разговор с клубния собственик Спас Русев, информира "Меридиан мач".

"Утре (б.р. днес) пристигам в България. Ще имам среща със собственика Спас Русев. След нея ще знам всичко и ще мога да ви кажа какво ще правя. А сега ви моля да ме извините, защото имам гости", заяви Стоянович пред изданието вчера.

ЛЕВСКИ СЕ РАЗДЕЛЯ С ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР КРАСИМИР ИВАНОВ!

Наставникът изкара празниците в родината си, но днес ще се завърне в България. Както е известно, той има солидна оферта от федерацията на Латвия за национален селекционер и иска да напусне "Герена" преди изтичането на договора си, който е до края на сезона.

Изданието пише, че преди да стане ясно, че има оферта от Латвия, Стоянович е опитал да се освободи от ангажимента си към Левски с оправданието, че има висок холестерол и иска да се лекува в родината си. Номерът обаче не е минал. Според запознати треньорът ще опита и днес да се измъкне от Левски, без федерацията на Латвия да плаща неустойка за него.

Ето какво условие е поставил специалистът, за да продължи работа на "Герена". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички