Ясно е каква е месечната вноска на Левски към НАП, целта е да се събира в дарителска сметка


Ясно е каква е месечната вноска на Левски към НАП, целта е да се събира в дарителска сметка
Снимка: Официален сайт на Левски

4427 0

Павел Колев, който в момента ръководи всичко в Левски, опита да разясни как феновете на отбора може да помогнат за тежкото финансово състояние, в което се намират "сините". Главната цел е да се открие дарителска сметка, в която всеки един фен да може да изпрати сума, с която да помогне. Целта е месечно да се събира 135 хиляди лева, което е месечната вноска към Националната агенция по приходите.

"Едно от най-важните нещата, които трябва да се случат е да подкрепят отбора и да си купят билети за мача с ЦСКА, както и закупуване на абонаментни карти. Ще започнем и една дарителска кампания, всеки един привърженик да даде своя принос. Засега стъпките не са много, ристрикциите са големи и е сложно с отварянето на дарителска сметка. Нямаме позволение в една определена банка. Искаме да направим такава заради хората, които не са в България. За съжаление в момента не мога да поема конкретни обещания.

Каквото зависи от нас ще го направим и крайната цел е да обедини всички левскари, да дадат своя финансов принос. Засега единственото нещо, което може да се направи е да се дари сума към сметката на клуба, но първо ще опитаме в други банки да отворим дарителска сметка. Искаме да правим и отчети за какво са похарчени и една такава кампания има смисъл, ако всичко е прозрачно", заяви Павел Колев пред "Дарик".

"Идеята е, когато стартира дарителската е да е към НАП главно 143 хиляди лева, които сме длъжни да спазваме. Цялото задължение трябва да се изплати в следващите 4 години. Пред година беше около 8 млн. лева, като в началото 1,4 млн. бяха платени наведнъж миналия януари. Сега в момента вече Левски разполага с официално разпореждане да плаща тези 143 хиляди, както и текущите задължения", допълни още изпълнителният директор.

В същото време стана ясно, че Левски разполага сума, която ще свърши още в края на февруари - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички