Пропадна още един трансфер на Левски


Пропадна още един трансфер на Левски

17265 0

Един от считаните за сигурни трансфери на Левски е окончателно пропаднал. Става въпрос за нападателя Денис Алибек, който за песледно игра в тима на румънския Астра Гюргево. Причината за това решение е наставникът Петър Хубчев, който се е отказал от нападателя, твърди Gong.bg

Денис Алибек бе свързван с трансфер на "Герена" усилено от румънските медии, а според информациите, лично румънският бизнесмен Джовани Бекали се е ангажирал с трансфера на футболиста.

По последни информации Алибек се очаква да премине в Турция, където ще последва наставника Мариус Шумудика, с когото станаха шампиони на Румъния при престоя си заедно в Астра. През май Алибек е имал предложение да премине в тима на Левски, като е бил готов да го приеме, отхвърляйки други предложение от Гърция. Няколко седмици по-късно обаче трансферът на нападателя при "сините" е пред провал.

Така Левски за момента остава без заместник на освободения от състава преди няколко дни Валери Божинов. А каква бе причината той да бъде освободен - отговорът даде Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама