Пребитият служител в Левски е с опасност за живота, от МВР с официално съобщение


Пребитият служител в Левски е с опасност за живота, от МВР с официално съобщение
Снимка: Официален сайт на Левски

4177 0

МВР публикува на своя сайт следното съобщение относно пребития служител от рекламния отдел на Левски - Цветан Вълчев. Вълчев е бил нападнат от двама непознати и пребит с железа, като само бързата намеса на случаен минувач е спряло побоя върху служителя на 26-кратните шампиони на България.

"Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин. Около 9.30 часа в полицията бил получен сигнал, че в района на стадион „Виваком Арена- Георги Аспарухов“, 38- годишен мъж бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой и се оттеглили в неизвестна посока. Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите", написа от МВР на сайта си. 

"Вълчев е с множество травми и опасност за живота", коментира доктор Фани Цуракова, която също така е и ПР на болницата пред "Спортал". Тя обяви, че има забрана от директора да прави повече коментари за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички