Фрозиноне праща силни фигури в София за преговори за Костов


Фрозиноне праща силни фигури в София за преговори за Костов
Снимка: Официален сайт на Левски

5188 0

Асистентът на спортно-техническия директор на Фрозиноне Ернесто Салвини - Александро Фрара, е тръгнал вчера за София, за да преговаря за Станислав Костов, твърди "Меридиан Мач". Първоначално се заговори, че италианците са изпратили сутринта нова оферта, такава обаче не бе получена в Левски. От Апенините не са търсили и връзка с агента на играча Милко Бански, за да го уведомят за новите си намерения.

Както е известно, "канарчетата" от Серия Б бяха готови да броят 200 000 евро за голмайстор №1 на елита за миналото първенство. От Левски обаче се изсмяха над това предложение. "Искат ни 700 000 евро отгоре", признаха тогава от управата на Фрозиноне.

Италианците дори решиха да се насочат към други трансферни цели, но удариха на камък и с тях. Затова са решили, че докрай ще се пробват за Костов. По тази причина у нас е решил да дойде и Ернесто Салвини, който държи спортно-техническата власт в отбора. Именно той обяви преди 4 дни, че Костов има профил, който се харесва на ръководството и треньора Александро Неста. Клубът обаче трябвало да събере пари, за да задоволи желанието на Левски. А оферта за коя друга своя звезда отхвърлиха от "Герена" тези дни вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички