Последният входящ трансфер в Левски е бек от Румъния?


Последният входящ трансфер в Левски е бек от Румъния?
Снимка: Официален сайт на Левски

13838 0

Футболист, играещ в Румъния. Това е една от опциите за нов десен бек в Левски, с който клубът трябва да затвори лятната си селекция. Информацията е на "Топспорт", а според "Тема Спорт" има вероятност защитникът да струва на "сините" поне колкото едно от последните попълнения - Насиру Мохамед.

Изданието пише, че за ганаеца столичният гранд е платил около 300 000 евро на шведския Хакен. В Левски искат бекът да бъде привлечен възможно най-скоро, въпреки че няма да може да бъде картотекиран за реванша в Лига Европа срещу АЕК (Ларнака), който е в четвъртък. Вероятно трансферът ще бъде реализиран до края на следващата седмица.

Десният бек от Румъния е предложен от главния скаут на Левски Богдан Патрашку, а с качествата му са запознати както треньорът Петър Хубчев, така и спортният директор Ивайло Петков, през чиито ръце минаха по-голяма част от новите попълнения на "сините" това лято. А какъв друг играч от Румъния искат на "Герена" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички