Петър Хубчев със сериозна критика към младите в Левски


Петър Хубчев със сериозна критика към младите в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

6565 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев изненада с изказването след тежкото поражение на "сините" от Тюркгюджу-Атаспор с 0:4. Според него то не е „чак” толкова неочаквано. Той не си спести критиките към младите, като в този двубой им бе дадено шанс, който не успяха да защитят. Същевременно Хубчев сподели, че отборът се готви много интензивно и има умора, но това не е оправдание за тежкото поражение.

"Не знам колко е малко очаквана тази загуба. Знаех състоянието на всички футболисти. За мен някои от нещата са очаквани. С натоварванията е най-лесното оправдание, не искам да го говорим това. Играха повече млади футболисти, които трябва да показват повече претенции на терена, а не извън него", заяви Хубчев.

"Вие казвате, че те не са готови за големия футбол. Аз съм го видял отдавна това нещо. Основните футболисти играха 15-20 минути, но трудно се влиза с човек по-малко в срещата. Не мога да имам претенциите към резервите, но тези към младите футболисти са големи", сподели той относно младите в тима.

"Ще видим как ще изглеждаме на официалните мачове. Ще видим дали ще съм рязък към футболистите, не вярвам да има такъв, който хладнокръвно да приеме такава загуба. И сутринта тренирахме, и вчера два пъти. Търси се максимално натоварване на този етап. Този мач бе уникална тренировка за мен. Тежък мач очаквам с Йънг Бойс. Радвам се, че можем да играем с такива опоненти. Имаме възможност да покажем друго лице”, завърши Петър Хубчев.

Вижте няколко любопитни факта за новия защитник на столичани - Янис Каргас, в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички