Петър Хубчев посочи кое може да е фатално за Левски в реванша


Петър Хубчев посочи кое може да е фатално за Левски в реванша
Снимка: Официален сайт на Левски

3571 0

Наставникът на Левски - Петър Хубчев, заяви, че отборът няма право да допусне и 1% подценяване в утрешния реванш срещу Ружомберок в първия предварителен кръг на Лига Европа. Според него момчетата му са подготвени на 100% и очаква сериозно представяне.

"Най-добре ще покажа мача утре до колко сме се възстановили. Мисля, че отборът е готов да изиграе поне първите двубои на 100%. Костав продължава да стиска зъби и да играе на инжекции, възможно е и да започне от първата минута. И за Дени, и кой ще бъде в групата, ще решим след тренировката. Всички ще тренират днес, без Холмар, който трябва да се включи до седмица", заяви Хубчев на пресконференцията преди двубоя.

"Регламентът в този турнир в по-различен, няма точки за губене, а можем да изгубим всичко в един мач. За мен не е приключил двубоят като цяло. Трябва да сме максимално концентрирани и това се стремя да предам на отбора. Не крия, че съм доволен от сериозния мач в Русе. И утре трябва да подходим така. 1% подценяване ще е фатален.

"Трябва да излезем сериозно от първата минута, едва ли можем да променим тактически и физически нещо, така че това е най-важното Това е правилният път, но има много неща, които трябва по-добре да ги правим. Аз в нормален мач се съсредоточавам върху играта и противника, не върху други неща", допълни той относно това, че няма да има публика на стадиона.

Относно заканите от Ружомберок, че ще отстранят "сините": "Не разполагаме с възможности за кой знае какви изненади. Това лично мен, а надявам се и футболистите, ги е мотивирало. Приемам тези закани напълно сериозно. Те са физически много мощни футболисти, най-радващо е от първия мач е, че не се огънахме от борбеността и не избягахме от единоборства. Много организиран отбор, физически са много мощни".

По-рано от клуба бяха обявили, че ще има видеостена пред Сектор А, но днес стана ясно, че са размислили. А причината е ново повдигнато обвинение срещу клуба от УЕФА - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички