Петър Хубчев иска Спас Делев в Левски

Левски все още няма летен трансфер, но новият треньор на "сините" Петър Хубчев е готов да изненада сериозно с желанието си да доведе на “Герена” един от своите любимци от времето в националния отбор, а именно Спас Делев.

В момента нисичкият бързак е свободен агент и дълго време бе спряган за ЦСКА. “Сините” обаче също са готови да му предложат договор и възможност отново да играе на високо ниво, след като приключи отношенията си с полския Погон, в който бе през последните три години, пише "Меридиан мач". 

Добра новина зарадва Левски относно Станислав Костов

Голмайсторът на Левски и Първа лига Станислав Костов ще е готов за старта на подготовката на тима си, пише "Тема Спорт". "Сините" се събират за п...

Пред подобен трансфер има два проблема. Първият е как биха реагирали феновете на Левски. Делев има солидно “червено” минало и доста конфликтни зони със Сектор “Б”. В края на миналата година Славиша Стоянович искаше да доведе Иван Бандаловски, който дори е юноша на Левски. Бандата обаче дълго време носи екипите на ЦСКА и Литекс и феновете не искаха и да чуят за негово завръщане на “Герена”.

Вторият проблем е, че и самият Делев наскоро обяви, че в България би играл единствено за ЦСКА и едва ли ще се реши да поеме към “Георги Аспарухов”. До момента Хубчев категорично отказва предложените му от Джовани Бекали играчи. Той предпочита да заложи на познати имена от България, които знае, че биха му помогнали да осъществи идеите си в Левски. Треньорът и неговият щаб държат новите да имат високо ниво на тактическа дисциплина и да играят агресивно и в двете фази на играта.

А на кои позиции се търсят приоритетно играчи от Хубчев - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!