Левски търси приоритетно играчи на три позиции

Приоритет на новия треньор на Левски Петър Хубчев на този етап е привличането на нови играчи на три позиции. Това са централен защитник, плеймейкър и нападател, твърди "Тема спорт".

Нещата в центъра на отбраната не стоят добре. Тимът разполага с Нуно Рейш, Деян Иванов, Холмар Ейолфсон и Томислав Папазов. Първите двама завършиха сезона като титуляри. Исланският национал се възстановява от тежка травма и ще му трябва още малко време, за да е напълно готов. Папазов е на 17 години и на него ще се разчита само в краен случай.

Проблем в Левски: Хубчев отсвири Бекали и Патрашку, сам прави селекцията

Новият треньор на Левски Петър Хубчев тотално игнорира агенцията на Джовани Бекали при избора на нови футболисти, пише "България днес". До момент...

Хубчев държи да бъде привлечен плеймейкър. Той много харесва Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), но трудно ще успее да го убеди да се премести на "Герена". Ако бъде привлечен такъв играч, то най-вероятно тимът ще се раздели с Давиде Мариани. Швейцарецът е един от най-скъпоплатените в отбора.

Наложително е и взимането на централен нападател. "Сините" освободиха Серджиу Буш, Ривалдиньо и Луан Виана. Така в отбора остават само Станислав Костов и Валери Божинов.

На "Герена" се оглеждат още за вратар, бек и крило. Николай Михайлов подписа нов договор със "сините", а от клуба разкриха, че искат да му намерят и реален конкурент под рамката. Клубът ще си върне и трима от преотстъпените юноши. Кои са те вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!