Петрович: Грешка е Сираков да не е в Левски, статистиката говори

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович заяви, че пази добри чувства към бившия си клуб Левски. Сърбинът изрази мнение, че е грешка легендата Наско Сираков да не работи на "Герена" от толкова години.

"За мен е грешка Наско да не е в Левски.Вече 10 години. А толкова години Левски не е спечелил нищо. Статистиката говори. С него сме приятели и се виждаме. Той разбира футбола", заяви сърбинът в предаването "Код Спорт".

Станимир Стоилов даде съвет коя тема трябва да бъде прекратена незабавно в Левски

Легендарната фигура за Левски Станимир Стоилов коментира събитията в любимия му отбор, като даде съвет темата за чужденци и българи да бъде прекр...

"Имам много приятели в България, и левскари, и цесекари. При последния ми престой в Левски ме доведе Гонзо. Бях горд да съм част от клуба, но усетих лоша атмосфера около себе си. Всеки ден да четеш в медиите, че те сменят... Няколко пъти подадох оставка, но Спас Русев не я прие", поясни Петрович.

ЗАЩО НАСКО СИРАКОВ НЕ Е В ЛЕВСКИ? ЕТО ОТГОВОРА НА СПАС РУСЕВ

"Мисля, че в синия лагер са ми ядосани, но не се влияя, защото съм тук. Шансовете на ЦСКА тази година са налице. И в Купата, и в първенството. Ако Лудогорец продължи хегемонията си още 6-7 години, това няма да е добре за футбола. Първенството не е интересно и когато 2 или 3 отбора се борят за титлата...", завърши специалистът. А какво мисли Гонзо за назначението на Петрович в ЦСКА - вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!