Защо Наско Сираков не е в Левски? Ето отговора на Спас Русев


Защо Наско Сираков не е в Левски? Ето отговора на Спас Русев

3822 0

Собственикът на Левски Спас Русев отговори защо легендата на "сините" Наско Сираков не е в клуба. В момента на "Герена" няма спортен директор и често се повдига тема за това кой трябва да заеме този пост и защо легендарният капитан на "сините" не е в клуба.

"В момента клубът има действащо ръководство. Климатът в отбора е много добър, резултатите се виждат и не виждам причина Левски да има нужда от допълнително подсилване с кадри', бе краткото обяснение на Русев пред "Блиц".

Бизнесменът коментира и ситуацията в тима и защо има повече чужденици. "Живеем във време, което е характерно с тотална глобализация и това няма как да не засегне и футбола. Докато преди виждахме чужденци само в клубните отбори, сега те присъстват и в националните гарнитури. Примерите за това са много. Погледнете само националните отбори на Русия, Швейцария и Норвегия.

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА ОБЕРТАН СЛЕД ПОДНОВЯВАНЕТО НА ДОГОВОРА

Футболът е много конкурентен. Ти искаш да печелиш, да прогресираш и да постигаш високи резултати. Основните приходи на отборите идват от европейските клубни турнири и за да си конкурентен в тях, няма как това да се случи без навлизането на чуждестранни играчи в отборите. И не защото българските футболисти са слаби, а защото процесите в детско-юношеските отбори са изостанали. А и аз не познавам европейски отбор, който да има успех на турнирите и да е съставен само от местни момчета".

Спас Русев коментира и изказванията на Гриша Ганчев, който отново разкри, че е манипулирал шампионата в края на 90-те години. Ето какво каза босът "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички