Павел Колев загатна за нови трансфери в Левски


Павел Колев загатна за нови трансфери в Левски
Снимка: БГНЕС

2980 0

Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев загатна, че селекцията в клуба може и да не е приключила. Въпреки че "сините" се подсилиха в началото на месеца с Валери Божинов, Живко Миланов и Мартин Райнов, силната фигура на "Герена" загатна, че може да има и допълнителни нови в клуба.

"Следващата седмица би могло да има нови попълнения, но не е сигурно", лаконичен бе Колев по темата и изрази надежда, че отборът е готов за подновяването на сезона в Първа лига.

"Отборът е готов. Надявам се да го покаже и на терена. Надявам се също и колкото се може повече фенове да го подкрепят на терена, защото синергията между отбор и публика трябва де на съвсем различно ниво“.

Имам усещане, че нещата тръгвам по нов път и съм зареден с позитивна енергия, и желание за работа. Според мен имам доста какво да се свърши, но с помощта на всички колеги и на левскарската общност, подчертавам на цялата левскарска общност, защото съм убеден, че много хора са готови да помогнат с каквото могат, нещата ще се случат“, допълни Колев.

Междувременно стана ясно, че новият собственик на тима Васил Божков се е срещнал с част от феновете на Левски (какво е обсъждано - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички