Павел Колев за Моци: Откровен провокатор, в нормална държава ще изгори за 5 мача

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше толкова вбесен след мача с Лудогорец, колкото рядко се случва да го видим. Той обвини защитника на разградчани Козмин Моци в липса на възпитание и заяви, че той заслужава наказание от поне пет мача. Повод за това стана непрофесионалната реакция на румънеца, след като стана автор на втория гол във вратата на "сините" в мача. Той изпълни точно дузпа, след което застана с разперени ръце пред част от агитката на съперника, празнувайки гола си.

"Това е липса на възпитание. В нормална държава Козмин Моци ще получи поне пет мача наказание. Съдията се забави пет минути да го изгони. Той е откровен провокатор и това беше преднамерено действие от него. Често го прави по българските терени. Когато пет минути се чудиш какво да направиш, хората полудяват, защото виждат, че не се случва това, което трябва. Трябваше четвъртият съдия да му каже за ситуацията, за да разбере какво става. Аз нямам обяснение защо трябва да дразниш публиката при 2:0 за Лудогорец. Това трябва да се изкорени, особено от чужди футболист. Ако това го направи българин в чужбина, ще му съсипят кариерата", коментира Колев след двубоя.

Ас на Левски се отказа от 6-цифрена сума, за да играе до края на сезона

Истински реверанс към ръководството на Левски е направил халфа на тима Давиде Мариани. Швейцарецът трябваше да изигирае само още един мач, за да ...

"Когато се събере Дисциплинарната комисия, ще разберем какво ще стане. Ние не търсим вина в наказанието на Живко Миланов, а той е наясно, че щеше да има провокации от Черно море. Грешно беше да се поддаде и не го оправдахме, видяхте, че и Георги Дерменджиев го потвърди това. Това, което излизаше от устите на феновете на варненци, не е нормално човешко същество да синтезира в мозъка си", допълни директорът. Вижте видео със скандалния момент в този материал.

Още по темата

Please select answer!