Паулиньо с джентълменска проява след края на дербито с ЦСКА


Паулиньо с джентълменска проява след края на дербито с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

3714 0

Отборът на Левски спечели голямото дерби на Първа лига с ЦСКА. "Сините" се наложиха през уикенда с минималното 1:0 на националния стадион "Васил Левски" и по този начин не само изпревариха "червените" заради по-добрата си голова разлика, а и се доближиха на 5 точки до лидера Лудогорец, с който има директен сблъсък в последния кръг от редовния сезон.

Скрито от камерите обаче остана действието на звездата на Левски Паулиньо след срещата на "Васил Левски". Той лично е посетил съблекалнята на съперника, за да провери какво е състоянието на контузилия се Евандро.

Бразилското крило на 26-кратните шампиони бе замесен в единоборството със своя сънародник, при което играчът на "червените" получи травма. Притеснен от факта, че е контузил своя сънародник, Паулиньо лично искал да се убеди, че в Евандро всичко е наред. Оказва се, че състоянието на офанзивния играч на тима от "Българска армия" не е толкова сериозно и той ще пропусне единствено следващата среща, която е със Септември на "Българска армия".

ОБЯВИХА КОЛКО ТЕЖКА Е КОНТУЗИЯТА НА НИКОЛАЙ БОДУРОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички