Паулиньо: С Лудогорец ще бъдем точка за точка до края, искам да остана в историята на Левски


Паулиньо: С Лудогорец ще бъдем точка за точка до края, искам да остана в историята на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2084 0

Крилото на Левски Паулиньо призна пред медии в родината си Бразилия какви са целите му с българския клуб. Звездата на "сините" разкри, че със съотборниците му се борят с всички сили за титлата в Първа лига, а личната му цел е да влезе в историята на клуба.

"Отборът е много добър, играем точка за точка с Лудогорец и вярвам, че така ще бъде до края. Този сезон сме много фокусирани върху битката за титлата, която не е печелена от няколко години. Така че имаме шанс да запишем имената си в историята на клуба. Ние знаем, че крайната ни цел е титлата. Разбира се, искахме да се борим и за Купата, но не успяхме и сега на 100% се съсредоточаваме само в лигата. Впускаме се в търсене на тази страхотна цел за клуба, не можем да допуснем да ни разтърси отпадането в Купата", заяви Паулиньо пред lance.com.

ЛЕВСКИ НЕ ДОМИНИРА, А?

Бразилецът, който пристигна на "Герена" в началото на годината, призна, че бързо се е адаптирал към стила на игра в България.

"Пристигнах тази година и вече видях страхотната еуфория на феновете, те силно мечтаят за тази титла и ние също. Адаптирах се добре, стилът на игра тук е различен, но бързо свикнах. Всеки играч мечтае да бъде запомнен, да остана вечно в историята на клуба. Нека да работим усилено, за да стане това, то е личната ми цел", допълни крилото.

През септември стана ясно, че Паулиньо е бил желан от чуждестранен клуб, но от Левски не са го пуснали. Повече по темата четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички