От Левски потвърдиха раздялата с Дерменджиев, обявиха и причините

От Левски потвърдиха раздялата с наставника си Георги Дерменджиев, като посочиха, че причината е заради незадоволителното представяне на тима. Дерменджиев пое отбора през януари, заменяйки Славиша Стоянович, но отборът записа разочароващи резултати, като се превърна и в първия треньор, който не спечели нито едно от 4-те си домакинства.

"В плановете на ръководството на Левски влизаше дългосрочно сътрудничество с наставника. Причината обаче, поради която това няма как да се случи, е незадоволителното представянето на отбора в последно време. Загубата и представянето в последния шампионатен мач на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ срещу Берое наложиха спешните мерки, за да може тимът да бъде стабилизиран в оставащите срещи от плейофите в Първа Професионална Лига.

Дерменджиев: Играчите тук понасят голяма отговорност и има психологически стрес

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че не чувства заплаха за поста си след загубата с 1:2 срещу Берое у дома в 31-ия кръг на Първа ли...

ПФК Левски благодари на Георги Дерменджиев за работата му и му пожелава бъдещи професионални успехи. Георги Тодоров ще води отбора до края на сезона, като негов помощник-треньор ще бъде Красимир Петров. Останалите треньори от щаба на Георги Дерменджиев запазват постовете си и ще помагат на временния старши треньор Георги Тодоров", написаха "сините".

А какви са вариантите за нов наставник на тима - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!