Какви са вариантите пред Левски за нов треньор?


Какви са вариантите пред Левски за нов треньор?
Снимка: Официален сайт на Левски

3668 0

Голямата новина от днес е поредната треньорска рокада в Левски. Столичани освободиха Георги Дерменджиев, а неговото място до края на сезона ще заеме Георги Тодоров. Ръководството на Левски все още не е избрало нов старши треньор, който да поеме отбора от новия сезон.

Клубната управа избира между две родни кандидатури и чуждестранен специалист, информира "Дарик", но имена към този момент не са известни. Иначе Георги Тодоров работи от дълги години в школата на Левски. Опитният специалист вече води тима в две срещи след смяната на Делио Роси. В тях Левски би Ботев Пловдив в Коматево и направи хикс с Черно море на "Герена".

Иначе Дерменджиев подписа договор с Левски за два сезона и половина, след като смени Славиша Стоянович на лагера в Кипър на 21 февруари. Той обаче стана първият треньор на Левски, който не успя да спечели нито едно от четирите си домакинства в първенството на "Герена" - равенства с Локомотив и Ботев, и загуби от Берое и Лудогорец. A как директорът на клуба Павел Колев коментира възможността да бъде назначен за треньор Петър Хубчев вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички