От Левски планират да привлекат само още един нов играч


От Левски планират да привлекат само още един нов играч
Снимка: Официален сайт на Левски

2430 0

Ръководството на Левски има намерение да вземе още един нов футболист до края на трансферния прозорец. Промяна в плана е възможна само, ако изпадне силна опция и то свързана с български футболист.

Шефовете смятат, че Левски вече е взел достатъчно летни попълнения, тъй като бяха привлечени 8 нови състезатели, които са одобрени от Петър Хубчев, информира dsport.bg. Най-вероятно "сините" ще привлекат защитник, защото се смята, че тимът има пробойни в отбрана. Левски на практика няма втори ляв бек, а и се забави завръщането в игра на Холмар Ейолфсон, което поражда проблеми в сърцето на защитата.

Левски пробва да привлече Тодор Неделев и Кристиян Димитров от Ботев Пловдив, но на този етап сделката изглежда невъзможна най-вече заради желанието на футболистите. Желанието на клуба е да привлича повече български футболисти, но явно пазарът на този етап не го позволява.

А за историята на едно от новите попълнение - Найджъл Робърта, за мачовете му с Матайс Де Лихт и напътствията от Джовани ван Бронхорст може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички