От Левски обявиха 3-годишен план за развитие


От Левски обявиха 3-годишен план за развитие
Снимка: БГНЕС

1275 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че клубът има 3-годишен план за развитие, след който трябва да бъдат изпълненени всички спортно-технически цели.

"Този път също, както обикновено, Левски си е поставил високи цели. Ще преследваме титлата и купата на България. От много време насам Левски стартира подготовката с шест нови попълнеинея, което е радостно за нас.

Знаете, че прозорецът е до края на месец август, в този период Левски ще се стреми да взема добри футболисти на постовете, на които смятаме, че имаме нужда, за да може Левски да върви нагоре и да радва „сините“ привърженици“, коментира Боримиров чат на живо с феновете на тима във Facebook страницата на Левски.

Боримиров изказа благодарности на всички играчи, които са играли в Левски и са дали по нещо на тима, като уточни, че раздялата с тях е заради новата концепция, заради която ще разчитата предимно на собствени кадри. "Всичко това е заложено в нашата концепция за 3-годишното развитие. Виждате, че залагаме на юноши, връщаме футболисти, които са тръгнали от нашата школа. Ние искрено им вярваме, защото те са закърмени с левскарското мляко. Знаят какво е Левски. В разговорите с тях всеки един от тях копнее да се докаже".

На въпрос дали ще се работи по новия договор на Бурабия от по-рано, за да не се стигне до ситуацията с Георги Костадинов и Лукин, Боримиров бе категоричен, че Бурабия е един от играчите, около които ще се гради играта.

"В първите месеци ше обиграваме отбора и ще градим гръбнака. В следващите две години ще вземаме по 1-2 футболисти, с които да надграждаме. След края на подготовката ще се водят разговори с Бурабия. Той за нас е ключов футболист. Той ще бъде един от ключовите фактори в нашия отбор, който искаме да градим. За да вземем футболист от Бразилия, преди това тези футболисти трябва да сме ги наблюдавали. Според мен нашето скаутско звено трябва да се разрасне. Един скаут не е достатъчен", призна още Даниел Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички