От Левски обмислят да си върнат един от юношите под наем


От Левски обмислят да си върнат един от юношите под наем
Снимка: Официален сайт на Левски

4735 0

От Лев­ски обмислят да си върнат юношата Томи­слав Папазов. Централният за­щитник е под наем в Хебър. Втородивизионният тим от Пазарджик стартира с големи амбиции за атакуване на Първа лига, но засега това е трудно постижимо - воденият от Ники Митов отбор изостава на 14 точки от първия и е чак на 10-о място.

Папазов игра в една от кон­тролите на Левски по време на лагера в Австрия. Той бе на те­рена при загубата с 0:4 от Тюркгюджю-Атаспор. На тази злополучна проверка талантът действаше като ляв бек, въпре­ки че по презумпция е центра­лен защитник. Любопитното е, че баща на Томислав Папазов е президентът на Хебър Пазарджик- Иван Папазов.

"Сините" така и не могат да избистрят ясна двойка цен­трални защитници. Тандемът Ейолфсон - Рейш засега е непо­клатим, а вече се разбра, че клу­бът проучва възможността да се раздели с новопривлечения и разочаровал Йоанис Каргас, пише "Тема спорт". Ва­риант е на гръцкия бранител да бъде търсен тим за преот­стъпване, тъй като има дълъг договор за 3 години. Старши треньорът Петър Хубчев има идея да вземе доста юноши на тима на цялата зим­на подготовка, която най-веро­ятно отново ще е в Кипър. Той разполага за центъра на отбра­ната и с Деян Иванов, който на този етап явно не влиза в дъл­госрочните планове на тре­ньорския щаб.

Междувременно Хубчев включи в тренировките на първия тим още 5 момчета от школата - ето и подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички