Още проблеми за Левски, БФС наказа и капитана на "сините"


Още проблеми за Левски, БФС наказа и капитана на "сините"
Снимка: Официален сайт на Левски

2354 0

Левски получи още един удар преди двубоя с Лудогорец. ДК към БФС наказа и Живко Миланов за една среща и ще пропусне двубоя с Лудогорец. По този начи столичани съвсем окуцяха в защита, след като няма да може да разчитат на Нуно Рейш и на Луи Нганиони заради наказания, и под въпрос е Седрик Унтонджи заради травма.

Капитанът на "сините" бе наказан по доклад с лишаване от състезателни права за една среща от Дисциплинарната комисия на БФС след мачовете от 28-ия кръг на Първа лига. А причината е неприличния жест, който показа след двужоя с Черно море във Варна.

Ето и какво написаха от ДК:

За нанесена обида, на основание чл.22, ал.2, б. Й, колонка 4 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Живко Миланов – състезател на ПФК „Левски“ гр. София със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 1000 лева.

За неприличен жест без форма на дискриминация, на основание чл. 22, ал. 4 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Живко Миланов – състезател на ПФК „Левски“ гр. София с глоба в размер на 3000 лева.

А какво заяви наставникът Георги Дерменджиев след победата във Варна - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички