Дерменджиев: След атаките феновете подкрепят Левски с двойна сила, а аз работя двойно


Дерменджиев: След атаките феновете подкрепят Левски с двойна сила, а аз работя двойно
Снимка: Официален сайт на Левски

2876 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев остана доволен от победата на своя тим с 1:0 срещу Черно море във Варна и най-вече от това, че неговите играчи са преодолели психологическата бариера след двете  загуби.

"Доволен съм от мача и от спечелените точки, защото футболистите ни имаха една психологическата бариера, защото загубихме за Купата на България, загубихме и за първенство два мача. Показахме характер и съм доволен от играта на тези хора, с които разполагаме. Успяхме да спечелим заради агресията в играта ни”, коментира Дерменджиев.

"Когато запишем една победа, винаги започвате да броите точките. И аз ги броя, но играем мач за мач. В края на май месец ще видим кой отбор на коя позиция ще е", допълни той и обясни за раздялата с тримата титуляти - Кабрал, Цветкович и Яблонски.

"Това е една стандартна ситуация, която се случва навсякъде. Момчетата, които са тук, те ще играят. Искам да благодаря на феновете. Това което се каза, което се изписа за Левски е насочено срещу клуба, но феновете продължават да подкрепят отбора двойно повече. Така е и с мен, аз започвам да работя още по-концентрирано. Благодаря на феновете за подкрепата”, завърши наставникът на Левски.

А какво смята Дерменджиев за назначението на новия главен скаут в тима - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички