Още един ключов играч на Левски аут за мача с Витоша


Още един ключов играч на Левски аут за мача с Витоша
Снимка: БГНЕС

2306 0

Централният защитник на Левски - Нуно Рейш, получи контузия по време на загрявката при домакинството на Берое (загуба за Левски с 1:3). Португалецът все пак остана на терена до края на първото полувреме, но след това бе заменен.

Проблемът за Рейш явно не е незначителен, защото, според последните информации, бранителят вероятно няма да бъде на разположение на Петър Хубчев за гостуването на Витоша (Бистрица). Очаква се неговото място да бъде заето от юношата Деян Иванов.

Хубавата новина за Левски е, че в състава се завръща друг защитник - гръкът Янис Каргас, който не игра срещу Берое, защото бе повален от вирусно заболяване. В лазарета на "сините" продължават да са Хали Тиам и Станислав Костов. Мачът между бистричани и софиянци е в събота от 20:30 часа, като ще се проведе на националния стадион "Васил Левски". Днес излезе информация, че Петър Хубчев все още не се е отказал от привличането на Тодор Неделев от Ботев (Пловдив). Вижте с какво се опитват да го изкушат Левски - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички