Официално се сбъдна поредната "лъжа": Хубчев е новият треньор на Левски"

Петър Хубчев е новият треньор на Левски. Той подписа договор за срок от две години с опция за удължаване с още една година и влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон, обявиха от клуба.

На "Герена" ще работи и целият щаб на специалиста, с който той водеше националния отбор на България. Става дума за Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. От клуба обявиха, че ще съобщят допълнително кога ще бъде официалното представяне на новия треньор.

Влезе ли в Левски, Хубчев ще изхвърли Божинов и Михайлов?

Ако всеобщото очакване се случи и Петър Хубчев стане треньор на Левски, той ще поиска да се отърве от двама футболисти на тима. "Тема Спорт" пише...

Хубчев напусна националния отбор в края на април тази година. Той пое селекцията на България в края на септември 2016 година. С тима записа 20 мача, в които постигна 8 победи, 5 равенства и 7 загуби. 55-годишният наставник ще има рядката напоследък в клуба възможност да проведе подготовка с тима и да направи лятна селекция.

ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ В ЛЕВСКИ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ

Както е известно, Левски уволни Георги Дерменджиев на 29 април. Той бе назначен на поста само 88 дни по-рано. В момента "сините" са водени от временния наставник Георги Тодоров. Мястото на Хубчев в националния отбор пък зае Красимир Балъков. А защо според слуховете Петър Хубчев напусна националния тим вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!