Официално: Левски се освободи от първия ненужен, ще има още прогонени


Официално: Левски се освободи от първия ненужен, ще има още прогонени
Снимка: БГНЕС

3452 0

Ръководството на Левски обяви официално раздялата си с един от ненужните на Герена. Става въпрос за доскорошния капитан на тима Божидар Митрев, който е разтрогнал със "сините".

Още през есента бе почти сигурно, че Митрев ще се раздели със столичани. Той показа колебливи игри и бе виновен за голяма част от попаденията във вратата на Левски. Последва и привличането на Николай Михайлов, който окончателно отдалечи 26-кратните шампиони от Митрев.

Днес новината бе официално потвърдена от изпълнителния директор на тима Павел Колев. Той обяви, че в най-скоро време очаква раздяла и с другия вратар в клуба - Мартин Полачек, както и с Филипе Нашименто. Последният по всяка вероятност ще бъде преотстъпен в румънски тим.

„Има развитие. Очаквам днес Нашименто да приключим разговорите с един румънски клуб, където ще играе до края на сезона. С Божидар Митрев си стиснахме ръцете днес и се разделихме по взаимно съгласие. Не, в никакъв случай не ни е извивал ръцете. Предвид договора му разговорите бяха изключително коректни“, започна Колев.

ЛЕВСКИ ВЗИМА БИВШ ИГРАЧ НА ЧАВДАР (БЯЛА СЛАТИНА) И СЕПТЕМВРИ (СИМИТЛИ)

„С Полачек до края на седмицата ситуацията ще приключи, когато има нещо официално, ще разберете. Но и с него нещата вървят в положителна насока“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички