Манолев проговори - ето защо напусна ЦСКА и предпочете Лудогорец пред Левски


Манолев проговори - ето защо напусна ЦСКА и предпочете Лудогорец пред Левски
Снимка: БГНЕС

5446 0

Българският национал Станислав Манолев сензационно напусна ЦСКА, като двете страни се разделиха по взаимно съгласие. След като не пожела да дискутира причината за случилото се, защитникът подписа договор с Лудогорец и пред колегите от "novsport" разкри интересни детайли от последните си дни в ЦСКА.

"Просто реших да си тръгна и си тръгнах. Истината е, че ми беше казано, че няма да се разчита на мен. Това беше причината да си тръгна. Никой не разговаря с мен, освен Дани Ганчев - той ми съобщи решението на ръководството. С Гриша не съм разговарял, поне засега", обяви футболистът.

Въпреки че явно е оценен като негоден на "Българска армия", Манолев подписа договор с Лудогорец, който в последните години доминира тотално над всички отбори в Първа лига, включително и ЦСКА. Той разкри и причините да избере "орлите" пред Левски.

"Да, имаше оферта от Левски. Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна.

Нищо не ме е изплашило. Седнах, помислих трезво и избрах Лудогорец. Дори да бях отишъл в Левски не виждам никакъв проблем. Аз съм професионалист и играя за този, който ми плаща", коментира още Манолев. Каква е версията на ЦСКА за изгонването на Манолев четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички