Официално: Левски се освободи от още един ненужен


Официално: Левски се освободи от още един ненужен
Снимка: Официален сайт на Левски

11682 0

Ръководството на Левски успя да се раздели с още един от ненужните играчи в тима. Става въпрос за нападателя Ривалдиньо, като договор между двете страни вече не съществува. Раздялата е била по взаимно съгласие.

"Искам да заявя категорично, че завинаги ще остана фен на Левски. Изключително съм впечатлен от великата публика на отбора. Заради тях клубът заслужава да му се случват само хубави неща и аз им го пожелавам най-искрено", заяви Ривалдиньо пред "Кота спорт".

Синът на легендата Ривалдо не влизаше по никакъв начин в плановете на треньора Петър Хубчев. Нападателят бе пратен под наем още през пролетта в румънския Виторул (Констанца) и сега ще продължа кариерата си именно там.

Левски стартира този уикенд участието си в efbet Лига. През седмицата пък тимът ще приеме Ружомберок в реванш от квалификациите на Лига Европа. "Сините" спечелиха с 2:0 гостуването в Братислава, но словашките играчи вече обявиха, че идват в София, за да "убият" 26-кратните шампиони на България. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички