Халф на Ружомберок за Левски: В реванша ще опитаме да ги убием


Халф на Ружомберок за Левски: В реванша ще опитаме да ги убием
Снимка: принтскрийн

4953 0

В Ружомберок не са се отчаяли от факта, че бяха победени в първия си мач срещу Левски в Лига Европа. Нито пък от това, че в реванша ще гостуват на "Герена", а съперникът има преднина от 2 гола на чужд терен. Техен играч дори се изказа, че ще се опитат да "убият" съперника, за да продължат към втория предварителен кръг на турнира.

"Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние", заяви халфът Петер Гал-Андрезли, цитиран от dobrenoviny.sk.

Оптимист остава и треньорът на словаците Ян Хаспра. Той заяви, че са изиграли доста мачове, които са завършили с обрат. "Всичко може да се случи. Освен това в София няма да има публика, което може да е предимство. Ще се опитаме да вкараме гол при 0:0, за да изнервим съперника. Ако резултатът е 1:0, отбор като Левски може да изпадне в беда", заяви той. Кои са силните страни на Ружомберок според треньора на "сините" Петър Хубчев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички