Новият в Левски - бърз, здрав и готов да поведе отбраната на "сините"

Най-новото попълнение на Левски Седрик Унтонджи не спести похвалите към самия себе си по време на пресконференция, на която беше представен за ново попълнение на отбора. Защитникът сподели, че е в много добра форма и е готов мигновено да допринесе за доброто представяне на 26-кратните шампиони.

"Физически съм в много добро състояние, на 1000%. Познавам Левски от участията на тима в Лига Европа и Шампионска лига. Футболът в България е на едно добро ниво, първенството е добро, бях посрещнат добре от целия щаб", обясни Унтонджи по време на представянето си.

Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов не спира с разкритията около клуба от "Георги Аспарухов". Наскоро той коментира трансфера на Мартин...

"Играя като централен защитник, висок съм, здрав, бърз, смятам, че мога да направя отбора по-конкурентен", допълни френският бранител, чийто договор е до лятото на 2020 година.

Треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, също се изказа ласкаво за новия защитник, но и призна, че е гледал само видеа с изявите му, а привличането е било наложително заради проблемите в отбрана за отбора.

"Принципно имах възможността макар и на видео да го гледам. Мисля, че има данни да играе в Левски. Физически е готов, тестван е, но е нужна, макар и кратка, адаптация. Убеден съм, че Унтонджи има качества и времето ме притисна, с оглед на това, че ни е нужен човек за този пост", каза Дерменджиев. Той коментира и колко голяма е разликата между Левски и Лудогорец (думите му вижте тук).

Още по темата

Please select answer!