Ники Илиев: Хубчев единствен в Левски дава сърце и душа за клуба

Бившият защитник на Левски и председател на УС на клуба - Николай Илиев, даде ласкава оценка на треньора Петър Хубчев и разкритикува ръководството на клуба. Според него, единствено Хубчев знае какво означава Левски и дава сърце и душа за клуба.

“Гледах един мач на Левски и реших повече да не го правя на този етап. Не мога да коментирам конкретно срещите с Берое и реванша с АЕК Ларнака по тази причина. С това ръководство не виждам перспективи през Левски. Единствено Петър Хубчев, който за мен е професионалист, дава сърце и душа за клуба. Другото, както и да го погледнем, като организация и промени, които направиха, човек се хваща за главата и си казва - "Това не е вярно. Не може да бъде Левски. В клуба няма левскари, няма как да се предаде този дух на футболистите, когато излизат на терена", заяви Илиев пред "Тема Спорт".

Новият спортен директор в Левски обясни защо представянето му закъсня и колко нови играчи ще има

Ивайло Петков бе официално представен като спортен директор на Левски. Това се случи на специална пресконференция с изпълнителния директор Павел ...

"Жалко е, че хора като мен спряха да гледат мачовете, защото няма какво да се види. Трябва да се даде време на Хубчев. Ясно е, че сам няма да успее. Убеден съм, че футболистите, които идват на "Герена", в голяма степен не са избрани от него. Може би в момента най-важното за Левски е финансовата стабилност, но с тези хора на отговорни постове не виждам перспектива", допълни бившият бранител.

Той оценява като позитивно решението за трансфера на Давиде Мариани в Ал Шабаб, тъй като е направен в точен момент, когато цената му е висока. Илиев подкрепи налагането на младите Станислав Иванов, Илия Юруков и Деян Иванов, защото рано или късно те ще развият качествата си и ще бъдат полезни за отбора. А какво каза директорът на "сините" Павел Колев по повод финансовото състояние на клуба вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!