Нападател национал отряза Левски в последния момент

В Левски са били много близо до привличането на още един таран. Той е национал на своята страна и преговорите с него са били трудни и продължителни, пише "Тема Спорт". От "Герена" вече са мислили, че са много близо до подпис, когато вчера въпросният играч ги е уведомил, че отказва последното им предложение.

Заради това, че е бил национал на своята страна, нападателят е преценил, че пред него има по-добри перспективи. А "сините" са започнали да работят по други опции, пише изданието.

Левски "вдига" един от новите за реванша в Лига Европа

Днес новият нападател на Левски Дени Алар ще бъде подложен на фитнес тест, който да покаже как върви лечението му. Играчът има проблеми с прасеца...

До момента Левски привлече шестима нови - вратаря Милан Миятович, защитника Янис Каргас, халфовете Асен Чандъров и Франко Мазурек, крилото Здравко Димитров и нападателя Дени Алар. Отделно от това треньорът Петър Хубчев иска още трима - бек, който да бъде алтернатива на Иван Горанов, флангови нападател и таран. А колко ще струват на клуба услугите на Алар вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!