Национал вижда бъдещето си в Левски


Национал вижда бъдещето си в Левски

1014 0

"Определено виждам бъдещето си в Левски. Смятам, че съм поставил добра основа, която се надявам да доразвия.” Това сподели халфът на Левски Георги Костадинов в специално интервю за клубната телевизия непосредствено след завръщането си от Болоня. В Италия националът проведе своето лечение след контузията, която получи в осминафиналната среща с Черно море от турнира за Купата на България.

"Чувствам се в много добро състояние. Лечението ми в Италия премина на доста високо ниво и се надявам, че до няколко дни ще започна да тренирам наравно с моите съотборници. Преди всичко искам да благодаря на ръководството и спортно-техническия щаб, че решиха да ме изпратят в клиниката в Болоня, която е една от най-добрите в Европа. Много съм доволен от времето прекарано там. Заедно с Диан Иванов, направихме една мини-подготовка”, разкри полузащитникът.

"Изписаха се доста глупости относно моя договор. До неговия край остават още шест месеца и ма момента не сме водили никакви разговори. Доколкото разбрах обаче след връщането ми от Италия такива тепърва ще предстоят. Настроен съм позитивно и съм сигурен, че ще има положителна развръзка и за двете страни”, сподели още Костадинов.

"Моята основна амбиция е да стана шампион на България с Левски. Ако успеем да запазим ядрото от футболисти, които в момента са тук, клубът ще върви нагоре”, допълни още опорният полузащитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички