Гриша Ганчев: По-добре е, че Люпко вече не е в Левски, чухме се веднага след дербито


Гриша Ганчев: По-добре е, че Люпко вече не е в Левски, чухме се веднага след дербито
Снимка: БГНЕС

2998 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира напускането на Люпко Петрович от "Левски". Двамата пазят добри отношения след двата престоя на сърбина в Литекс, докато собственик бе Ганчев.

"Люпко е мой брат, както сам го каза. Най-доказаното име, което е работило тук. Той е честолюбив. Сам си тръгна. Него не го интересуват заплати и комисионни и т.н. Не може да издържи на напрежението и интригите. Както не издържа и Еди (Йорданеску)", заяви Ганчев в интервю за Diema Sport. 

"Не ми беше странно да гледам Люпко в Левски по време на вечното дерби. Ето, Луис Енрике беше играч на Реал Мадрид, после отиде да играе в Барселона, сега им е треньор. Луиш Фиго беше играч на Барселона, но отиде в Реал Мадрид. В нормалния свят професионализмът няма нищо общо с фенщината и простотиите българските. Имаше уважение към Люпко, имаше и шеги. Когато завърши мача, се чухме по телефона и той се майтапаше, че ако техен играч бил подал на друг, ставало 2:0. „Щеше да ми се разсърдиш“, вика. Нямаше да му се сърдя“, разкри Ганчев.

"Люпко е много широко скроена личност. Първо, той е много умен като човек. Много тактичен човек. Но за нас е по-добре така. Аз мисля, че Левски загуби силен треньор. Не знам как виждат те нещата, но не ме и интересува. Техният отбор не ме вълнува. Въпросът е, че нашият отбор не е силен в момента", допълни още собственикът на "червените".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички