На "Герена" чакат за дербито с Лудогорец повече фенове от мача с ЦСКА


На "Герена" чакат за дербито с Лудогорец повече фенове от мача с ЦСКА

1272 0

Левски ще се радва на гореща подкрепа от трибуните по време на сблъсъка с Лудогорец в неделя, твърди "Тема Спорт". Двубоят е от изключителна важност, като пред "сините" се отдава отлична възможност не само да съкратят преднината на противника на 2 точки, но и да напомпат самочувствието си преди решителните плейофи - в последния кръг преди тях те гостуват на последния в класирането Верея.

Интересът на привържениците на "сините" е голям. Той е подхранван от подобряващата се игра на състава, както и от трите поредни победи, включително и над ЦСКА, в които не бе допуснат гол. Затова и очакванията на ръководството са, че на "Герена" ще има 15 хиляди души за първи път от доста време насам. Мачът на 10 март е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт".

Мачът на 10 март е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

 

За последно стадионът бе изпълнен почти до краен предел точно при домакинство на Лудогорец - това се случи на 6 септември 2017 година. Тогава столичани бяха водени от Делио Роси, а срещата завърши 0:0. Вижте тук колко според Павел Колев ще отнеме стабилизирането на клуба и кога ще може да се мисли за поставяне на козирката. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички