Мъри Стоилов подписа с Левски?


Мъри Стоилов подписа с Левски?

2214 0

Голямата мечта на феновете на Левски съвсем скоро ще стане факт. Станимир Стоилов е подписал предварителен договор със "сините", сочи информация на Sportal.bg.

Мъри е постигнал договорка за завръщането си с новия собственик на тима от "Герена" Спас Русев и ще поеме отбора още през зимата.

Според информацията в контракта е залегнала точка за конфиденциалност, която се очаква да не бъде нарушена. От една страна ръководството на "сините" все още не желае да обявява Мъри за треньор, защото по този начин ще нарушат спокойствието на Люпко Петрович.

Спекулации ли? Станимир Стоилов наистина води преговори с Левски

От друга пък Стоилов има договор с Астана и ако се разбере за предварителния контракт това няма да се приеме добре от настоящия му клуб.

Смяната на Петрович със Стоилов не е продиктувана от това, че шефовете на Левски не са доволни от сърбина. Просто амбициите на ръководните фактори са отборът да осъществи пробив в Европа и смятат, че вероятността това да се случи със Стоилов е доста по-голяма.

Освен това идеята е Мъри да бъде дългосрочен вариант за клуба, което ще е доста сложно да се случи с Петрович, който е в доста напреднала въззраст.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички