Спекулации ли? Станимир Стоилов наистина води преговори с Левски


Спекулации ли? Станимир Стоилов наистина води преговори с Левски
Снимка: БГНЕС

3032 0

В последните седмици упорито се отричат информациите, че Станимир Стоилов води преговори за завръщането си в Левски. И от двете страни продължават да не коментират темата, но добрият приятел на Мъри - Димитър Димитров - Херо, който даде интервю за "Диема Спорт".

Бившият национален селекционер в момента работи в Казахстан, като води Иртиш и поддържа контакт със Стоилов, който е начело на Астана. Той разкри, че се е разминал с Левски, но знае, че бившият защитник е водил предварителни преговори с тима.

"Разминахме се наскоро с Левски, не искам да коментирам. Доколкото знам има разговори със Станимир Стоилов, с мен никой не е разговорял. Знам за първични разговори, но дали ще стане... Той има още една година договор с Астана", каза Херо.

ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ: ЛЕВСКИ ПАК ГОНИ СКЪПОПЛАТЕН ПРОВАЛ

"За Левски – хвърлям по едно око. Левски е на първо място, но като качество има какво още да се желае от отбора. Би трябвало човек да не си мълчи и да не се притеснява. Малко са хората в България, които казват какво мислят. На мен ми се нравят такива хора като Люпко Петрович, които казват какво мислят", допълни Димитров по темата за "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички