Михайлов: Имах разговор с ръководството, но нищо не се знае, мачът във вторник е най-важен


Михайлов: Имах разговор с ръководството, но нищо не се знае, мачът във вторник е най-важен
Снимка: Официален сайт на Левски

1275 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира поражението от ЦСКА в Първа лига. Стражът, подобно на своя треньор Георги Тодоров, е на мнение, че първото попадение в "синята" врата е решило срещата.

"Не мисля, че днес имаше много положения пред двете врати. Те отбелязаха гол след рикошет, ние опитахме да натиснем, но не успяхме. Вторият гол също беше от статично положение. Най-важният ни мач обаче още предстои, но мога да кажа, че не е приятно да се губи срещу ЦСКА.

Всеки мач излизаме за победа, няма значение с кой играем. Последните 10' изпуснахме до победим в Разград, днес също искахме да спечелим, но след първия гол ни прекършиха. В края на сезона липсва свежест. Ако не беше влезнал този фаул, мачът отиваше към равен, тъй като положенията липсваха.

Лесно във футбола няма. Професионалисти сме и си изпълняваме дълга към Левски. Няма значение срещу кой е баража, трябва да спечелим. Нямаме право на повече грешки. Левски трябва да бъде там, където му е мястото - в Европа. Тази среща е всичко или нищо.

Петър Хубчев още не е представен пред отбора, има още два мача. След края на сезона ще видим кой ще остава и кой ще си тръгва. Към момента нямам никаква информация за моето бъдеще, говорихме един път, но до никъде не стигнахме с преговорите", заяви стражът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички