Левски взима нов вратар още през зимата


Левски взима нов вратар още през зимата
Снимка: Официален сайт на Левски

2675 0

Ръководството на гранда Левски обмисля привличането на нов вратар през зимата, пише "Меридиан мач".

След дербито с Лудогорец на "Герена" вдигнаха мерника на вратаря Мартин Полачек. Стражът се издъни при попадението на Лукоки в Разград, когато изби лошо топката. Това бе втората му подобна грешка, но при първата бе отсъдена засада.

Словакът е бил предупреден още при неумелата му намеса, която доведе до изравнителния гол на Вадуц за 2:2 в реванша на "Герена", че трябва да подобри формата си, защото "сините" фенове не прощават подобни издънки. Феновете недоумяват и поради каква причина словакът не излиза по-убедително при центриранията, след като притежава такива физически данни.

ВЪВ ФРАНЦИЯ РАЗКРИХА ИЗУМИТЕЛНАТА ЗАПЛАТА НА ОБЕРТАН В ЛЕВСКИ

Сега в Левски умуват дали да продължат да залагат на Полачек, за да усети, че треньори и съотборници имат вяра в него. Или да изберат другата възможна опция.

По време на мача с Лудогорец в Разград Мартин Полачек направи няколко фрапантни грешки, но за негов късмет само една от тях бе превърната в гол. Бивш шампион с "орлите" пък обяви, че стражът на "сините" е слаб и обяви, че Божидар Митрев е Буфон пред него. Повече за това изказване може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички