Левски взима национал на Латвия без да дава и стотинка

Ръководството на Левски е изключително близко до това да привлече един от силно желаните играчи в тима. Става въпрос за универсалния защитник Виталийс Максименко. В момента той е играч на Олимпия (Любляна).

"Меридиан Мач" информира, че в момента клубът на бранителя има финансови проблеми. За това е съобщил лично президентът Милан Мандарич. Поради тази причина Левски може да вземе трансферната си цел и без да се наложи да плаща и стотинка.

Халф на Левски под въпрос за дербито с ЦСКА

Халфът на Левски Филипе Нашименто може да пропусне неделното дерби с ЦСКА. Португалецът лекува контузия, която му попречи да вземе участие в шамп...

Виталийс Максименко е на 28 години и е национал на Латвия. Играчът бе избран за Защитник №1 в родината си за 2012 година и бе желан още от Славиша Стоянович на Герена в началото на календарната година.

Агентът Джовани Бекали пък се е заел със задачата да намери нови играчи за Левски до края на лятото. Любопитното е, че става въпрос за нови играчи от Южна Америка, като повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!