"Левски" урежда нов в последния момент


"Левски" урежда нов в последния момент

917 0

"Левски" ще може да разчита на ново попълнение за днешния мач с Пирин (Благоевград). Почти сигурно в състава ще бъде картотекиран Галин Иванов.

От бившия му отбор Самсунспор така и не пратиха жълтата му карта заради празниците в мюсюлманския свят. От „Герена" обаче изразиха оптимизъм, че това в крайна сметка ще се случи. „Сините" водиха вчера усилена кореспонденция с турската страна, откъдето им обещаха да пратят документите на нападателя. Очакванията бяха реалното картотекиране да стане още снощи. Ако все пак турците не изпълнят обещанието си, е възможно уреждането на Галин Иванов да се финализира и днес, информира "Меридиан мач".

"Левски" пенсионира Баждеков

Така Галин Иванов ще може да попадне в групата за сблъсъка. Той бе сред 20-те и в Бургас, но тогава в последния момент отпадна от списъка заради липса на картотека. Както е известно, крилото премина в Левски след кратък тестов период и контрола с Локомотив (Сф). Иванов ще пробва да възроди кариерата си точно в родния си любим клуб. Заедно с него в тима дойде и Илиян Мицански, който също постепенно ще навлиза в нужния ритъм. На Галин Иванов се разчита да внесе повече острота по фланговете, а от Мицански да замести разкарания от Люпко Петрович Венцислав Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички