Левски си хареса играч на Арда Кърджали


Левски си хареса играч на Арда Кърджали
Снимка: FCArda.bg

2105 0

Отборът на Левски набеляза първо ново попълнение за зимната пауза. Това е бекът на Арда Кърджали Деян Лозев, като новината съобщава „Тема спорт“. 26-годишният футболист игра като дясно крило през последните години, но през този сезон бе преквалифициран в десен бек от треньора на кърджалийци Стамен Белчев.

Ако се стигне до трансфер, хасковлията ще бъде конкуренция както на Живко Миланов на десния бек, така и на Станислав Иванов на крилото. Все още обаче не се знае дали от Арда ще пожелаят да се разделят с футболиста. „Сините“ могат да включат в сделката и младежкия национал Ивайло Найденов, който през миналата година игра под наем именно в тима от Кърджали.

Деян Лозев прави силна кампания до момента, като е твърд титуляр на десния бек. Играчът има 1 гол и 5 асистенции в 17 мача до момента в първенството. Силните му игри със синята фланелка привлякоха вниманието на Красимир Балъков, който го повика в националния отбор за мачовете срещу Черна гора и Англия през октомври. А ето още кой искат да привлекат "сините" през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички