Левски ще търси обрат срещу Хайдук в мач номер 200 в Европа


Левски ще търси обрат срещу Хайдук в мач номер 200 в Европа
Снимка: Оф. сайт на Левски

1254 0

Тази вечер Левски приема Хайдук Сплит в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това със сигурност е един от големите мачове за "сините" в последните години, като резултатът от първия мач показа, че столичани има за какво да се надяват. Срещата в Хърватия завърши 1:0 в полза на Хайдук и интригата остана за тази вечер. 

Безспорно голяма е загубата за Левски, че ще играят на закрито врата, след като са наказани от УЕФА за мач без публика. Феновете обаче ще имат възможността да подкрепят любимците си пред сектор А, където има специално видеостена за двубоя. 

Друг голям проблем за Николай Митов са контузиите на Антонио Вутов и Давид Яблонски, за които ще се решава в последния момент дали ще играят. Очакванията са новото попълнение Жорди Гомес да започне титуляр. 

В лагера на хърватите продължава да цари оптимизъм и вярват, че няма да имат никакъв проблем при отстраняването на българския тим. Очаква се треньорът да не прави промени по състава, който игра срещу Левски в Дугополие, и да заложи на същата единайсеторка. Опасностите за сините ще идват от нападателите Анте Ерцег и Марко футач (вкара от дузпа в първия мач).

Моментът за Левски е специален. Това ще е двубой №200 за тима в евротурнирите. И на "Герена" нямат нищо против да завърши като №100 - в него сините удариха същия съперник в София с 3:0 и продължиха напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички