Левски ще има 0 лв. бюджет за зимна селекция?


Левски ще има 0 лв. бюджет за зимна селекция?
Снимка: Официална Фейсбук страница на Левски

4537 0

Левски няма да има нито лев бюджет за трансфери по време на зимната пауза. Това при всички положения ще постави на карта желанието на спортно-техническото ръководство на клуба в лицето на треньора Петър Хубчев и спортния директор Ивайло Петков за солидна селекция, твърди "Меридиан мач".

Причината за нулевия бюджет е огромната за родните стандарти сума, която клубът е вложил за летните трансфери. Според запознати привличането на осемте нови попълнения е струвало на Левски около 1 000 000 евро.

Твърди се, че босовете на „сините" са изключително възмутени от факта, че за Насиру Мохамед са били платени около 300 000 евро, а той почти не стъпва на терена. Крилото е играло от началото на сезона в 6 мача, но му се събират общо 54 минути. Ганаецът не е бил титуляр в нито една среща на Левски в Първа лига.

Все пак на „Герена" може и да има нови попълнения. Това обаче ще стане, ако бъдат изпълнени две условия. Първо набелязаните за трансфер футболисти да бъдат свободни агенти. Другият вариант е „сините" да продадат някой от футболистите си и част от спечелените пари да бъдат вложени в нов играч. А ето кой искат да привлекат "сините" през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички