Левски проведе дълга среща, посветена на зимната селекция


Левски проведе дълга среща, посветена на зимната селекция
Снимка: Официален сайт на Левски

2122 0

Дълъг ден са имали вчера треньори и шефове на Левски. Причината за това е предстоящата селекция, която ще направят "сините", за да се опитат да стопят разликата от 5 точки с Лудогорец през пролетта, пише "Меридиан мач".

Треньорът Петър Хубчев и помощниците му трябваше да дадат окончателната си дума за постовете, където са най-нужни играчи, за да се вдигне нивото и конкуренцията, както и да изберат между набелязаните за тях хора.

Според слуховете, "сините" нямат да се хвърлят в гръмки покупки, както бе през лятото. Ръководството не иска повече да се хвърлят пари за резерви, както се случва до момента с Насиру Мохамед. Ганаецът с шведски паспорт не успя да се дореди до титулярно място дори и в конкуренцията на играч с травма, както се оказа на "Лаута".

От лятото е ясно, че в Левски усилено търсят краен бранител, който да бъде алтернатива на Иван Горанов. Освен това предстоят и преговори с няколко титуляри за подновяването на договорите им. А какво е бъдещето на титулярния вратар Милан Миятович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички