Левски преотстъпи двама свои на тим от Първа лига

Левски преотстъпи под наем двама свои футболисти на отбора от efbet Лига Витоша (Бистрица). Става въпрос за Атанас Кабов и Илия Димитров. Новината бе потвърдена на официалната страница на Витоша.

„Сините“ таланти вече се присъединиха към „тигрите“, като от тях се очаква да засилят нападателната мощ на тима. Кабов и Димитров ще имат възможност да направят първа тренировка с тима тази вечер, от 18:00 часа, на стадиона в Бистрица.

Две колосални грешки в защита спасиха Левски срещу Царско село

Левски изглеждаше, че ще допусне втора грешка в Първа лига, но в самия край на битката с Царско село намери начин да пробие станата пред Чворович...

На снимката: Атанас Кабов

19-годишният Кабов игра под наем и през миналия сезон, но с екипа на Царско село. 23-годишният Димитров пък прекара известен период в тима на Септември (София). Двамата футболисти ще се обиграват във Витоша, където се очаква да получат далеч повече време за изява на терена.

Междувременно стана ясно, че Левски е готов да плати 850 хил. евро на Ботев за Тодор Неделев, а трансферът може да се осъществи още днес (подробности четете тук).

На снимката: Илия Димитров

Още по темата

Please select answer!