Левски представи новия главен спонсор за следващите 3 години


Левски представи новия главен спонсор за следващите 3 години
Снимка: принтскрийн

2878 0

Футболен клуб Левски и букмейкърската компания Efbet официално сключиха договор за спонсорство, като букмейкърът ще бъде генерален спонсор на "сините" за срок от 3 години. Още от първи януари логото на Efbet ще стои на гърдите на футболистите от първия тим.

Параметрите по сделката не бяха обявени, но са "значителни за нашия пазар", по думите на изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов.

Той бе представителят на "сините" при обявяването на договорката, а от страна на Efbet присъстваше корпоративният мениджър Валентин Божилов. Вратарят Николай Михайлов и нападателят Станислав Костов.

"От 4 години насам имаме партньорство с Левски и техните бъдещи проекти за връщане на славата на един от най-успешните клубове у нас ни впечатлиха. Искаме да се включим по-активно в тях, да направим отбора финансово стабилен, за да могат да реализират мечтите си и да зарадват още повече своите фенове", заяви Божилов на пресконференцията.

Припомняме, че досегашният основен спонсор на клуба бе "ВИВАКОМ". Куп финансови проблеми пък заплашват Левски да остане без лиценз за Европа. Вижте тук за какво става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички