Левски представи новия главен спонсор за следващите 3 години

Футболен клуб Левски и букмейкърската компания Efbet официално сключиха договор за спонсорство, като букмейкърът ще бъде генерален спонсор на "сините" за срок от 3 години. Още от първи януари логото на Efbet ще стои на гърдите на футболистите от първия тим.

Параметрите по сделката не бяха обявени, но са "значителни за нашия пазар", по думите на изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов.

Левски сменя основния спонсор в средата на сезона

Левски ще има нов генерален спонсор след Коледните празници и това ще бъде букмейкърската компания efbet. Новината обявиха от клуба на официалния...

Той бе представителят на "сините" при обявяването на договорката, а от страна на Efbet присъстваше корпоративният мениджър Валентин Божилов. Вратарят Николай Михайлов и нападателят Станислав Костов.

"От 4 години насам имаме партньорство с Левски и техните бъдещи проекти за връщане на славата на един от най-успешните клубове у нас ни впечатлиха. Искаме да се включим по-активно в тях, да направим отбора финансово стабилен, за да могат да реализират мечтите си и да зарадват още повече своите фенове", заяви Божилов на пресконференцията.

Припомняме, че досегашният основен спонсор на клуба бе "ВИВАКОМ". Куп финансови проблеми пък заплашват Левски да остане без лиценз за Европа. Вижте тук за какво става въпрос.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!