Левски отказал офертата за Бурабия, но трансфер ще има?


Левски отказал офертата за Бурабия, но трансфер ще има?
Снимка: БГНЕС

1352 0

Грандиозен скандал се оформя по оста Левски - Коняспор, които ще стигне и до ФИФА, научи „Меридиан Мач“. Причината за него е халфът Мехди Бурабия, който е трансферна цел на турския клуб. „Сините“ обаче не искат да се разделят с французина и са уведомили официално ръководството на Коняспор, че Мехди не се продава.

Това не е спряло турците, които са влезли в директен контакт с футболиста, за да му обещаят огромна заплата. Това накара Бурабия да напусне самоволно лагера на отбора в Правец. Той е обявил пред ръководството, че не тренира, защото не му се играе в Левски и трябва да си „изчисти главата“.

„Даваме Коняспор на ФИФА, защото преговарят с Бурабия зад гърба ни. Вече сме им изпратили писмо. Може да им спрем трансферите за 2 години. Мехди пък ще бъде глобен за действията си“, обясни пред „Меридиан Мач“ Даниел Боримиров.

Според наша информация последната оферта на Коняспор за французина е 450 000 евро. Въпреки драмите, трансферът все пак може да стане факт, ако турците направят по-голяма оферта, която да задоволи Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички