Бурабия: Случилото се след мача е непростимо


Бурабия: Случилото се след мача е непростимо
Снимка: БГНЕС

1575 0

Един от най-добрите играчи на Левски през този сезон Мехди Бурабия реагира на грозните сцени, разиграли се на „Васил Левски” след дербито с ЦСКА.

Левски загуби с 0:3 на националния стадион, а непосредствено след последния съдийски сигнал феновете на „сините” нахлуха на терен, за да съблекат екипите и дори да се саморазправят с футболистите.

"Случилото се след мача е непростимо! Насилието няма място на стадиона и във футбола! Въпреки тежките времена, неприкосновеността на играчите не може да се нарушава. Бих искал да поздравя истинските фенове, които продължават да подкрепят отбора, въпреки резултатите!", сподели Бурабия.

Ултрасите първо пробваха да свалят фланелката на Мехди Бурабия, но той устоя, ала след това Александър Александров остана гол до кръста. Капитанът Веселин Минев пък дори бе ударен от привърженик, а впоследствие феновете причакаха състезателите и на „Герена”.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички